WW Balaclava 2-Layer One-Size

Kypärähuput

Tuotenumero: 342033047-20

53,90

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Sotilaskäyttöön suunniteltu pehmeä ja äärimmäisen lämmin merinovilla-alushuppu. 2-kerrosrakenne, joka lämmittää ja mahdollistaa huomaamattoman vaatetuksen: Toinen puoli olive vihreä ja toinen puoli luonnonvalkoinen. Käyttäjä voi valita vuodenajan mukaan parhaiten maastoon sulautuvan värin ulospäin. Soveltuu sotilaskäytön lisäksi mm. viranomaiskäyttöön (rajavartiolaitos), metsästykseen, airsoftaajille, paintballkäyttöön jne. Joustava materiaali ja erinomainen istuvuus. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -25C - 0C.

Materiaali: 100% merinovillaa
Paino 63 g
Yksi koko
Pesuohje: Pestään nurin päin käännettynä 40C, villashampoolla. Venytetään muotoonsa, ripustetaan kuivumaan. Muista tuulettaa käytön jälkeen. Villa on luonnostaan antibakteerinen materiaali. Öko-tex Standard 100 sertifioitu. Ei sisällä haitallisia kemikaaleja.
WarmWool valikoima on pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta suunniteltu alusasusarja erityisesti niille, jotka ulkoilevat paljon ja pitkään hyvinkin kylmissä olosuhteissa. Villa on luontaisesti antibakteerinen kuitu, se estää epämiellyttävien hajujen syntymisistä eikä sitä tarvitse pestä niin usein.
×
×