Robust työpuukko

Puukot

Tuotenumero: 12249

17,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin suunniteltu uuden sukupolven poikkeuksellisen jämerä työpuukko. Uudenlainen TPU kumipintainen iskunkestävä kahva tarjoaa erinomaisen otteen ja eristävien ominaisuuksien ansiosta sen kanssa on miellyttävää työskennellä pidempiä aikoja myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Kahvan suuri koko ja voimakas muotoilu saa puukon istumaan erinomaisesti käteen ja tekee työskentelystä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kahvassa suurikokoinen sormisuoja.

Terän materiaali hiiliteräs, joka on erittäin helppo teroittaa. Kahva on injektoitu karaan ja poikkeuksellisen paksu terä teroitettu optimaaliseen kulmaan (Pohjoismainen teroitus), jotta se tarjoaa tehokkuutta ja säilyttää terävyyden rajussakin kohtelussa maksimaalisen pitkään (normaaleissa puukoissa teroituskulma on yleensä selkeästi pienempi).
Kokonaispituus: 225 mm. Terän pituus: 104 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 135 g. Musta hyvin suunniteltu muovituppi, jonka voi laittaa vyön lisäksi esim. nappiin ja rinnalle voidaan valita yksi tai useampia muita Morakniv ammattipuukkoja, ja tupet voidaan niputtaa yhteen, jolloin kaikki työkalut on helposti saatavilla.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan 15 kpl displaylaatikossa, jonka EAN: 7391846015192.
×
×