Bushcraft puukko Hi-Vis Orange gift

Puukot

Tuotenumero: 12492

53,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Huippuluokan tukeva yleispuukko, jonka huomioväri helpottaa löytämistä pimeässä. Poikkeuksellisen paksu (3,2mm) terä ei ole profiilihiottu (kuten muissa Buschcraft puukoissa), jolloin siitä on saatu vieläkin kestävämpi. Terän hamarapuoli erikoishiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön: pelastustyöhön, metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn sekä kodin ja mökin tuhdiksi käyttöpuukoksi. Kirkkaan oranssi pikairroitettava tuppi on varustettu umpinaisella lenkillä, johon vyö pujotetaan.

Täydellisesti käteen istuvaksi muotoiltu oranssi kumikahva sormisuojalla. Tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa työskentelyä. Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton Sandvik erikoisteräs, eli pysyy erittäin terävänä pitkään. Kokonaispituus: 232 mm. Terän pituus: 109 mm. Tuhdin terän paksuus: 3,2 mm. Kokonaispaino 162 g. Muovitupessa tyhjennysreikä pohjassa.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa Morakniv lahjapakkauksessa, joka on myös mahdollista ripustaa myymäläpiikkiin. Pakkauksen mitat: 25,5 cm x 4,8 cm x 5,8 cm.

HUOM! Suosittelemme tämän puukon kanssa käytettäväksi Light My Fire FireSteel Scout 2.0. ja Army 2.0. tulustikkuja.

Tietoa tuotteen nimestä:
Bushcraft = The skills needed to survive in the bush, and by extension in any natural environment.

Mutta mitä bushcraft todella tarkoittaa? Englanninkielinen sana bushcraft tarkoittaa nimensä mukaisesti puskataitoja. Käytännössä kyseessä on selviytyminen, tai ennemminkin taidot, ja erityisesti käden taidot selviytyä metsässä / erämaassa itsekseen ilman ulkopuolista apua, tai kun niikseen tulee, niin myöskään ilman ulkopuolisia paikalle tuotuja materiaaleja. Ajatus ei ole se että tarvitsisi välttämättä lähteä kauas ja pois, vaan toimia voi vaikka lähimetsässäkin. Teeman ympärille on myös syntynyt harrastajaryhmiä ja paljon erilaista aktiviteettia. Puskataidot ovat varsin lähellä, tai tavallaan osa myös niin kutsuttua survivalismia, joka on harrastus tai elämäntapa, jossa tavoite on valmistautua hätätilanteisiin ja katastrofeihin. Puskataitojen jalostaminen sujuu paremmin, kun on parhaat mahdolliset työkalut millä taitoja parantaa.
×
×