Garberg full-tang Leather

Puukot

Tuotenumero: 12635

150,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Tehokas paksuteräinen full tang puukko, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja kaikissa tehtävissä. Jämerin puukko mitä Morakniv on koskaan valmistanut. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön osaksi luonnossa liikkujan varustusta joka on aina mukana: Metsästykseen, kalastukseen, tutkimusmatkoille, retkeilyyn, kaikkeen yleiskäyttöön, sotilaskäyttöön, viranomaisille jne. Yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

Toimitetaan nahkatupen kanssa. Tupen läppä on avattavissa myös käsineet kädessä. Tupen läppä estää puukon tarkoituksettoman pudottamisen, mutta pitää sen silti heti saatavissa hätätilanteita varten.

Terässä Scandi-grind profiili, joka tekee teroittamisesta helppoa. Hamarapuoli on hiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Polyamidikahva on poikkeuksellisen kestävä mekaanista rasitusta ja vääntöä kohtaan ja pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Kahvassa kiinnitysreikä narulle tai muille tarpeille.

Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs 14C28N, joka on lämpökäsitelty vieläkin vahvemmaksi ja kestämään pidempään. Kokonaispituus: 225 mm, joka on koko matkalta samaa terästä. Semi-mattapintaisen terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 177 g. Tupen kanssa 272 g. Tuppi 3 mm paksua aitoa nahkaa, joka näyttää iän myötä vain paremmalta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan piikkiin ripustettavasssa retail -lahjapakkauksessa, jonka mitat: 26 cm x 5,8 cm x 4,4 cm. Pakkaukseen kuuluu: Puukko ja nahkatuppi.
Tietoa tuotteen nimestä löytyy Morakniv Garberg esitteen viimeiseltä sivulta.

Tiedoksi selviytymispakkausta suunnitteleville: Ne neljä muuta välttämätöntä selviytymisvarustetta (joiden avulla voi tehdä kaikenlaista, mutta joiden luominen luonnon tarpeista on kaikkein vaikeinta) ovat: Tulentekoväline joka toimii märkänä (=tulukset), avaruushuopa, paracord -narua ja astia jossa voi keittää vettä. Kun nämä viisi varustetta on olemassa, voi ruokailuun ja luonnonoloilta suojautumiseen tarvittavat asiat kehittää varsin helposti luonnossa löytyvistä elementeistä, olit sitten eksyneenä metsässä tai haaksirikkoutuneena saaristossa.
×
×