Diamond Sharpener L Fine

Terottimet

Tuotenumero: 11883

22,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Erittäin hieno (600) litteä timanttiteroitin, jolla veitset, kirveet, taltat, sakset ja muut terät pysyvät erittäin terävinä ja suorituskykyisinä. Litteä, oikeaoppiseen kulmaan takapuolelta viistetty ja hieman taipuisa teroituspää. Teroitin on helppo asettaa työtasolle tukevasti oikeaan kulmaan, jolloin se saadaan seuraamaan täsmällisesti terän oikeaa teroituskulmaa. Oiva varuste terien ylläpitoon. Tuottaa laadukkaan teroitusjäljen.

Kokonaispituus 150 mm. Teroitusosan pituus 50 mm. Leveys 20 mm. Paksuus 0,1-4 mm. Paino 16 g. Päädyssä ripustusreikä, jonka avulla teroitin voidaan pitää helposti löydettävissä tai kuljettaa turvallisesti mukana. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa USA.

Toimitetaan retail-piikkipakkauksessa.

Vinkki teroittamiseen:
Liikuta terää teroituspintaa vasten joko pienillä pyörivillä liikkeillä tai pitkin terää, jolloin oikean kulman saavuttaminen on helpompaa ja naarmujen muodostuminen terään on vähäisempää. Morakniv timanttiteroittimien kanssa et tarvitse öljyä etkä vettä teroittamiseen. Viimeistele työn jälki ja mahdolliset epätasaisuudet nahanpalla hankaamalla, ja mikäli sellaista ei ole käytettävissä, niin karkealla rievulla. Öljyä terä silloin tällöin. Älä koskaan laita veistä astianpesukoneeseen, jotta se pysyy upeassa kunnossa.
×
×